> За нас

за нас

ТЕХНОЛОГИИ

Компанията е в непрекъснато движение, с история от над 30 години в автоматизирането и винаги с поглед към бъдещето и изследванията, които винаги са били заложени в генетичния код на TAU Srl. Italy.
Последните нововъведения и увеличаване на производствените мощности за производство на автоматика и бариери са базирани в Montecchio Precalcino, където също така разполагаме с конферентната зала и шоурум на компанията, всичко това осигурява оптимален отговор на непрекъснатите промени в нашия бизнес, и утрояване на организационния и производствен капацитет на компанията.

ДИЗАЙН

Функционален и стилен. Технологията е винаги на фона на привлекателен дизайн.

БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ

Технологиите трябва да бъдат сигурни, надеждни и гарантирано безопасни.

БЛАГОДЕНСТВИЕ

Малко време за нас самите, това е нещо безценно.

КОНТАКТИ И ПОМОЩ

Център за обслужване на клиенти е директна линия с нас, за да се улесни
използването на следните услуги:
• Обяснения за монтаж и окабеляване на продукти и системи.
• Техническа информация/Продажби.
• Отговори на запитвания относно технически и инсталационни изисквания


"Айсберг Аутоматик"ООД като дългогодишен сертифициран парньор за България на фирмата и марката TAU Srl Italy, предлага пълна гама от продукти и услуги, изцяло съобразени с нуждите и желанията на Вас - нашите клиенти!

Част от нашите клиенти и партньори са:

Изискванията на компанията, която представляваме, както и решенията подчинени на стандартите за качество, сигурност и надеждност като не забравяме прецизноста, иновациите и модерния дизайн са наша основна цел, която се стремим да постигаме в ежедневната ни работа!


Контакти


Айсберг Аутоматик ООД гр.Варна, ул."Тодор Радев Пенев" №11, тел.: 052/609922, 0889/623 070, 0899/988 256         e-mail: tau_bulgaria@abv.bg, iceberg_tech@abv.bg

  За нас     Продукти     ТОП ОФЕРТИ     Галерия     Услуги     Документи     Контакти