> За нас

за нас

ТЕХНОЛОГИИ

Компанията е в непрекъснато движение, с история от над 30 години в автоматизирането и винаги с поглед към бъдещето и изследванията, които винаги са били заложени в генетичния код на TAU Srl. Italy.
Последните нововъведения и увеличаване на производствените мощности за производство на автоматика и бариери са базирани в Montecchio Precalcino, където също така разполагаме с конферентната зала и шоурум на компанията, всичко това осигурява оптимален отговор на непрекъснатите промени в нашия бизнес, и утрояване на организационния и производствен капацитет на компанията.
Всеки продукт с марката TAU е знак за прилагане на най-сложните и модерни технологии с една единствена идея, да улеснят живота на всички, всеки един ден.
И това е възможно защото всички автоматики и продукти TAU са съвместими с различните видове системи, предлагани на пазара.
Иновациите са резултат на научните изследвания и работа на нашата модерна техническа лаборатория.

ДИЗАЙН

Функционален и стилен. Технологията е винаги на фона на привлекателен дизайн.
Ето защо автоматиките и продуктите на TAU са идеални за интеграция в различни контексти, без риск от намеса в хармонията на проектираните с усърдни грижи и безупречен вкус части на Вашият дом, офис или вила.
Подписът на италианския стил дава естетическо уважение като едновременно с това се придържа към всички важни технически детайли. Отличителната черта, която е приветствана от международните пазари, и която всички признават е знакът "Произведено в Италия"- търговска марка като синоним на иновациите и изкуството.
Изследвания за красота, прилагани на обектите, но не красотата заради самата нея, а по-скоро като фактор за ергономичноста, практическото използване и хармония с функциите, за които тези технологии са разработени.

БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ

Технологиите трябва да бъдат сигурни, надеждни и гарантирано безопасни.
Моторите, бариерите и всички останали продукти на TAU са проектирани като инструменти в услуга на хората.Спокойното и сигурно използване е гарантирано от сложни системи за превенция, инсталирани във всички продукти и тествани в продължение на години в нашите лаборатории. Опитът на нашите техници и постоянното изпитване в най-екстремни условия ни дава основа да смятаме, че нашите автоматизирани системи са идеални за интеграция във всякакви ситуации.Строгото изпитване на продуктите и дизайна са гаранция за безопасност при ежедневна употреба.
Тези инспекции и проверки се прилагат и на всички механични части през целия производствен процес. В действителност TAU също така означава, качеството на работа и внимание към човешките ресурси, използвани за развитие на бизнеса.

БЛАГОДЕНСТВИЕ

Малко време за нас самите, това е нещо безценно.
Автоматизирането на някои практични функции означава подобряване на всеки един ден от живота, създаване на моменти, в които можем да се посветим на нещата, които обичаме най-много: децата, любимият човек, хоби или просто да намерим малко свободно време за себе си.
Домът се превръща в разумно същество, построен и проектиран за благосъстоянието на тези, които живеят там. Автоматичните системи TAU не са ангажиращи: те се открояват с простотата на използване и гарантираната функционалност и дълъг живот.
Интелигентни решения щадящи околната среда, чрез използване на мрежи ниско напрежение, които не произвеждат вредни емисии: това също допринася за създаването на един нов начин на живот в хармония с най-естествените потребности на хората.

КОНТАКТИ И ПОМОЩ

Център за обслужване на клиенти е директна линия с нас, за да се улесни
използването на следните услуги:
• Обяснения за монтаж и окабеляване на продукти и системи.
• Техническа информация/Продажби.
• Отговори на запитвания относно технически и инсталационни изисквания


"Айсберг Аутоматик"ООД като дългогодишен сертифициран парньор за България на фирмата и марката TAU Srl Italy, предлага пълна гама от продукти и услуги, изцяло съобразени с нуждите и желанията на Вас - нашите клиенти, с изискванията на компанията, която представляваме, както и решения подчинени на стандартите за качество, сигурност и надеждност като не забравяме прецизноста, иновациите и модерния дизайн.Айсберг Аутоматик ООД гр.Варна ул."Тодор Радев Пенев"11, тел.: 052/609922,
088/9623070, 089/9988256        tau_bulgaria@abv.bg, iceberg_tech@abv.bg

  За нас     Автоматика     ПРОМОЦИЯ     Галерия     Услуги     Документи     Контакти